Voor zorgprofessionals...

Student Geneeskunde

Betrokken bij jouw opleiding

De afdeling Anesthesiologie & Pijngeneeskunde is actief betrokken bij de geneeskundeopleiding aan de Universiteit Maastricht (UM). Onze stafleden en AIOS geven regelmatig onderwijs op de UM. Daarnaast verwelkomen we studenten uit verschillende fasen van hun opleiding voor hun klinische en/of wetenschapsstage op onze afdeling (GEZP, WESP en keuzestage). De stafleden die onderwijs op de UM geven, zijn allemaal geschoold in de principes van probleemgestuurd onderwijs (PBL) en nemen regelmatig deel aan projecten in het kader van docentprofessionalisering. 

Verder zijn wij ook bij de opleiding tot arts-klinisch onderzoeker (AKO) betrokken en ontvangen we in het kader van het Erasmus-programma ( een Europeese programma voor studentenuitwisseling)  jaarlijks diverse internationale studenten die hun anesthesiologie stages op onze afdeling volgen. Binnen onze afdeling streven we er altijd naar om studenten warm te verwelkomen, goed te begeleiden en maximaal mee te laten participeren op de afdeling. 

Stage volgen op onze afdeling?

Co-assStudenten volgen regelmatig hun klinische stage op onze afdeling Heb je interesse in het volgen van een klinische of wetenschapsstage bij de afdeling Anesthesiologie & Pijngeneeskunde? Klik dan onderaan de pagina op het 'Lees meer' voor meer informatie over de inhoud van deze stagemogelijkheden. Deze informatie vind je ook op de portaal van FHML. Voor een GEZP- of WESP-stage kun je je via de FHML portal aanmelden. Na deze aanmelding volgt een sollicitatieprocedure op de afdeling.

Voor het aanmelden voor een keuzestage en algemene vragen kun je per mail terecht bij mw. P. Moonen-Florax. Onze stages zijn gedurende het hele jaar beschikbaar en het is mogelijk dat meerdere studenten tegelijk starten. Als akkoord is gegeven voor de stage, volgt een persoonlijk kennismakingsgesprek met de stagecoördinatoren: drs. F. Borgers (klinische stages) en dr. D. de Korte (wetenschapsstages). 

 

Stafleden

Onderzoekers

Secretariaat