Anesthesie bij kinderen

Uw kind wordt binnenkort in het MUMC+ opgenomen voor een operatie of voor een onderzoek waar anesthesie voor nodig is (algehele anesthesie of sedatie).  Op dit deel van de site vindt u informatie over wat u en uw kind kunnen verwachten rondom de anesthesie. U vindt deze informatie links in het menu. 

Meer weten?

Meer informatie vindt u op de Kinderwebsite van het MUMC+. Hierop vindt u ook het zeer informatieve en kindvriendelijke filmpje 'Tot ik slaap' dat u samen met uw kind kunt bekijken. Een leuke voorbereiding!  
Verder vindt u in onze patiëntenfolders Anesthesie en sedatie bij kinderen en Pijn bij kinderen informatie over o.a. anesthesie en pijnbehandelingen bij kinderen. 

Contact

Heeft u na het lezen van bovengenoemde informatie nog vragen, stel ze dan gerust aan de afdelingsarts, de anesthesioloog of de verpleegkundigen.
U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via de polikliniek Anesthesiologie en Pijnbestrijding. De contactgegevens van de kinderafdelingen en het pedagogisch team vindt u in de patiëntenfolder

kind
Sluit de enquête