Over onze afdeling

Welkomstwoord

De afdeling Anesthesiologie & Pijngeneeskunde is een academische afdeling van het MUMC+ waarin competente en gepassioneerde medisch specialisten, arts-assistenten, physician assistants, onderzoekers en ondersteuners werken. Met meer dan 100 personeelsleden en ruim 26.000 anesthesiologische ingrepen per jaar zijn we één van de grootste afdelingen in ons ziekenhuis.

Onze afdeling kenmerkt zich door academische expertise, ambitie, professionaliteit en innovatie. Voor ons staat de patiënt altijd centraal en we streven ernaar om te allen tijde de best mogelijke zorg rondom een ingreep te bieden. Dit houdt in dat we niet alleen betrokken zijn bij de narcose, maar ook de verantwoordelijkheid voor de verbetering van de pre- en postoperatieve zorg nemen. Door onze kennis en kunde in te zetten, proberen we de uitkomsten van onze patiënten na een ingreep te verbeteren en de kans op complicaties te verminderen.

Zorg rondom een operatie is teamwork. Daarom werken wij nauw samen met onze collega’s van de verschillende snijdende en niet-snijdende disciplines. Om het perioperatieve traject in een grote organisatie als de onze optimaal te laten verlopen, investeren we dagelijks in het nastreven van de hoogste kwaliteit & veiligheid, in continue innovatie & onderzoek en in het creëren van een veilig & inspirerend leerklimaat. Deze waarden zijn voor ons dusdanig belangrijk dat ze ook terug te vinden zijn in ons Missie & Visie statement. Wij verwelkomen professionals op alle niveaus die zich in deze toewijding en passie herkennen. 

Als patiënt bent u bij ons in veilige handen. Houdt u vragen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u altijd graag te woord."

Afdelingshoofd Anesthesiologie
Dr. M.P. Buise, afdelingshoofd Anesthesiologie
Sluit de enquête